שילובי מזון להגברת הבריאות



זוהי הצעה לשילובי מזון היכולים להגביר את התרומה הבריאותית של כל סוג מזון כאשר צורכים אותו יחד עם מזון מתאים אחר. על בסיס שילובים אלו ניתן לבצע עוד מספר רב של שילובים עם מזונות בעלי תכונות דומות.


שילובי מזון להגברת הבריאות


כיצד שילובי מזון עשויים לתרום לבריאותך


חומוס וסלק

חומוס מכיל כמויות גבוהות של ויטמין 6B. זהו ויטמין אשר מגביר את הספיגה של המינרל מגנזיום הנמצא במזונות שונים כגון סלק בצורה טובה ויעילה יותר בגוף. 

עגבנייה ואבוקדו

עגבנייה אדומה עשירה בלייקופן - זהו נוגד חימצון חזק אשר נספג בדרך הטובה ביותר כאשר יש בסביבתו שומן בריא כגון השמן אשר נמצא באבוקדו. 

תה ירוק ולימון

תה ירוק מכיל נוגד חימצון בשם קטוצ'ין. ויטמין C אשר בלימון מסייע בספיגה משופרת של נוגד החימצון  ובכך הופך את התה הירוק לאפקטיבי ובריא יותר. 

לימון וכרוב קייל

לימון מכיל כמות גבוהה של ויטמין C. זהו ויטמין אשר מסייע ומשפר רבות את ספיגת המינרל ברזל בגוף. זהו מינרל הנמצא בירקות ועלים ירוקים כגון קייל. 


אודות לילך נהרי ND | נטורופתית מוסמכת

מטפלת בקליניקה פרטית מזה כ-20 שנים. מתמחה בטיפול בדרכי עיכול עליונות, תסמונת מטבולית, הורמונלי ועוד. בוגרת בית הספר לרפואה משלימה קמפוס תל אביב בנטורופתיה. הרבליסטית מוסמכת [טיפול בצמחי מרפא] וכן מוסמכת בביופידבק שלב ב' [ניהול והפחתת סטרס]. משך כ-10 שנים מרצה בכירה במכללת רידמן לרפואה משלימה וכן במגמת נטורופתיה בבית הספר לרפואה משלימה במכון וינגייט


לילך נהרי - נטורופתית מוסמכתלילך נהרי נטורופתית מומחית


אולי יעניין אותך גם..