ארוגולה/רוקט - 10 יתרונות בריאותיים

 

ארוגולה/רוקט, הוא צמח בר נפוץ אולם כיום מגדלים אותו בכמויות גדולות לצרכי מסחר. לארוגולה טעם חרדלי ועיקר השימוש הקולינרי בו הוא כתוספת לסלטי ירקות שונים. באזור נאפולי באיטליה מייצרים ממנו משקה אלכוהולי. הרוקט מכיל רכיבים תזונתיים מגוונים בעלי סגולות בריאותיות חשובות.


ארוגולה/רוקט - 10 יתרונות בריאותיים - יתרונות בריאותיים

• מכיל רכיבים אנטי סרטניים

• מונע התנוונות הרשתית

• מסייע בהגברת אנרגיה ומרץ

• מחזק חיסוני

• טוב לעצירות

• משפר פעולות עיכול

• טוב לחוסר ברזל ואנמיה

• מקרר ומצנן את הגוף

• מסייע לחיזוק חשק מיני

• עשיר בויטמינים ומינרלים חשובים


לוטאין
הרוקט עשיר מאוד בנוגד חימצון חזק בשם לוטאין. העשוי להגן בהצלחה מפני סוגי סרטן שונים ולמנוע התנוונות הרשתית בעין.


התוכן בדף זה משמש לצרכי מידע בלבד והוא אינו משמש כעיצה רפואית או תחליף להתייעצות/טיפול עם מומחה/רופא. נשים בהריון, מניקות, אנשים הסובלים ממחלות כרוניות ו/או הנוטלים תרופות יש להיוועץ ברופא או בעל מקצוע בטרם צריכה/שימוש.