אבוקדו - 10 יתרונות בריאותיים
אבוקדו גדל בארץ במספר זנים, העונה האידאלית שלו היא בתקופת החורף. אבוקדו נוטה להשחיר אחרי החיתוך שלו וניתן לעכב או למנוע זאת אל ידי סחיטת מעט לימון מעל, חומצות הלימון תמנע את השחרתו. אבוקדו מכיל רכיבים בריאותיים יוצאי דופן והוא עשיר בנוגדי חימצון חזקים וכן ויטמינים וחומצות אמינו שונות. הוא יכול לסייע רבות למגוון מצבי בריאות כגון: חיזוק חיסוני, שמירה על עור פנים בריא, איזון רמות סוכר בדם, מצבי עיכול כגון דלקת בקיבה, הליקובקטר פילורי, מאחר והאבוקדו תורם לתחושת שובע הוא טוב להרזיה בריאה ועוד..
כיצד עשוי אבוקדו לתרום לבריאותך
• מסייע בהורדת כולסטרול
• מסייע באיזון לחץ דם גבוה
• תורם להרזיה בריאה
• מאט תהליכי הזדקנות
• תורם לעור פנים בריא
• טוב לחיזוק חיסוני
• מסייע לשיפור מצב רוח
• תורם לבריאות הכבד
• טוב לסוכרת סוג 2
• מסייע לבריאות הלב וכלי הדם
שומן בריא
הרבה חוששים מצריכת אבוקדו בגלל תכולת השומן שבו. אולם זהו שומן בריא לנו והוא יכול לסייע בתהליכי הרזיה בגלל תחושת השובע הגבוהה אשר יש באכילת אבוקדו.