בשר עוף צלוי ללא עור - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של בשר עוף צלוי ללא עור
בשר עוף מכיל כמות גבוהה של שומן וחלבונים. למעשה סך האנרגיה של בשר מגיעה רק מחלבונים ושומן והוא אינו מכיל פחמימות או סיבים כלל. כמו כן בשר דל יחסית בויטמינים ומינרלים למעט ויטמין B3 וסלניום. ההמלצה היא להמנע כמה שאפשר מצריכה גבוהה של בשר עוף.
בשר עוף צלוי ללא עור - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
0% | סה"כ קלוריות | 185 | |||
39% | קלוריות מפחמימות | 0.0 | |||
61% | קלוריות משומן | 73 | |||
קלוריות מחלבונים | 112 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
0.0 גרם | 26.3 גרם | ||||
0.0 גרם | 307 מ"ג | ||||
עמילן | 0.0 גרם | 1109 מ"ג | |||
0.0 גרם | 1387 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | 0.0 מ"ג | 1971 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | 0.0 מ"ג | 2231 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | 0.0 מ"ג | 727 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | 0.0 מ"ג | Cystine | 336 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | 0.0 מ"ג | 1042 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | 0.0 מ"ג | 887 מ"ג | |||
1303 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 1584 מ"ג | ||||
8.1 גרם | 815 מ"ג | ||||
2.2 גרם | 1433 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 2.9 גרם | 2341 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 1.9 גרם | Glutamic acid | 3933 מ"ג | ||
| 1290 מ"ג | ||||
סטרול | 1080 מ"ג | ||||
כולסטרול | 89.0 מ"ג | 903 מ"ג | |||
פיטוסטרול | ~ | Hydroxyproline | ~ | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
60.0 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 18.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 18.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 11.0 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 1.4 מ"ג | |||
לייקופן | 0.0 מק"ג | 21.0 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | 0.0 מק"ג | 149 מ"ג | |||
0.0 מ"ג | 190 מ"ג | ||||
~ | 78.0 מ"ג | ||||
0.3 מ"ג | 2.8 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.1 מ"ג | ||||
0.2 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
4.8 מ"ג | 26.5 מק"ג | ||||
0.2 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
0.2 מק"ג | |||||
0.9 מ"ג | שונות | ||||
3.6 מק"ג | 0.0 גרם | ||||
66.4 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 0.9 גרם | ||||
0.0 מ"ג |