בשר עוף, לבבות - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של בשר עוף, לבבות
לבבות עוף צלויות מכילות כמות גבוהה של שומן וחלבון וכן של כולסטרול. לעומת זאת לבבות מהווים מקור טוב לויטמין B12. בשקלול כללי הנזק הבריאותי עשויי להיות גבוה מהתרומה ולכן ההמלצה היא להימנע כמה שאפשר מצריכה גבוהה של סוג בשר זה.
בשר עוף, לבבות - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
0% | סה"כ קלוריות | 185 | |||
39% | קלוריות מפחמימות | 0.0 | |||
61% | קלוריות משומן | 71.4 | |||
קלוריות מחלבונים | 113 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
0.0 גרם | 26.4 גרם | ||||
0.0 גרם | 338 מ"ג | ||||
עמילן | 0.0 גרם | 1196 מ"ג | |||
0.0 גרם | 1415 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | 0.0 מ"ג | 2303 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | 0.0 מ"ג | 2214 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | 0.0 מ"ג | 638 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | 0.0 מ"ג | Cystine | 359 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | 0.0 מ"ג | 1183 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | 0.0 מ"ג | 946 מ"ג | |||
1496 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 1694 מ"ג | ||||
7.9 גרם | 693 מ"ג | ||||
2.3 גרם | 1665 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 2.0 גרם | 2569 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 2.3 גרם | Glutamic acid | 3921 מ"ג | ||
| 1466 מ"ג | ||||
סטרול | 1348 מ"ג | ||||
כולסטרול | 242 מ"ג | 1065 מ"ג | |||
פיטוסטרול | ~ | Hydroxyproline | ~ | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
28.0 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 8.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 8.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | ~ | 19.0 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | ~ | 9.0 מ"ג | |||
לייקופן | ~ | 20.0 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | ~ | 199 מ"ג | |||
1.8 מ"ג | 132 מ"ג | ||||
~ | 48.0 מ"ג | ||||
~ | 7.3 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.5 מ"ג | ||||
0.7 מ"ג | 0.1 מ"ג | ||||
2.8 מ"ג | 8.0 מק"ג | ||||
0.3 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
7.3 מק"ג | |||||
2.7 מ"ג | שונות | ||||
~ | 0.0 גרם | ||||
64.9 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 0.7 גרם | ||||
0.0 מ"ג |