בשר עוף, כנפיים צלויות - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של בשר עוף, כנפיים צלויות
כנפיים צלויות הם מאכל פופולרי בכל אירוע "על האש" אולם ההמלצה היא להמנע כמה שאפשר מצריכה של בשר זה מאחר והוא מכיל כמות גבוהה של שומן רווי, חלבונים, כולסטרול ועוד. מעבר לכך צליית הבשר על האש מחדירה לתוכו עשן אשר מכיל רכיבים מזיקים לבריאות.
בשר עוף, כנפיים צלויות - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
0% | סה"כ קלוריות | 290 | |||
61% | קלוריות מפחמימות | 0.0 | |||
39% | קלוריות משומן | 176 | |||
קלוריות מחלבונים | 114 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
0.0 גרם | 26.9 גרם | ||||
0.0 גרם | 287 מ"ג | ||||
עמילן | 0.0 גרם | 1087 מ"ג | |||
0.0 גרם | 1270 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | 0.0 מ"ג | 1898 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | 0.0 מ"ג | 2100 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | 0.0 מ"ג | 688 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | 0.0 מ"ג | Cystine | 371 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | 0.0 מ"ג | 1023 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | 0.0 מ"ג | 827 מ"ג | |||
1278 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 1741 מ"ג | ||||
19.5 גרם | 749 מ"ג | ||||
5.5 גרם | 1657 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 7.6 גרם | 2396 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 4.1 גרם | Glutamic acid | 3840 מ"ג | ||
| 2115 מ"ג | ||||
סטרול | 1480 מ"ג | ||||
כולסטרול | 84.0 מ"ג | 969 מ"ג | |||
פיטוסטרול | ~ | Hydroxyproline | ~ | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
157 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 47.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 47.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 15.0 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 1.3 מ"ג | |||
לייקופן | 0.0 מק"ג | 19.0 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | 0.0 מק"ג | 151 מ"ג | |||
0.0 מ"ג | 184 מ"ג | ||||
~ | 82.0 מ"ג | ||||
0.3 מ"ג | 1.8 מ"ג | ||||
0.0 מ"ג | 0.1 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
6.6 מ"ג | 22.2 מק"ג | ||||
0.4 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
0.3 מק"ג | |||||
0.9 מ"ג | שונות | ||||
0.3 מק"ג | 0.0 גרם | ||||
55.0 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 0.7 גרם | ||||
0.0 מ"ג |