בשר כבש, צלעות צלויות - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של בשר כבש, צלעות צלויות
צלעות כבש עשירות בשומן רווי ובכולסטרול. כמו כן מכיל הבשר כמויות גבוהות של נתרן וזרחן. רכיבים אלו לא מומלצים לצריכה קבועה ורבה. צריכה גבוהה של שומן רווי וכולסטרול עלולה לגרור מספר מצבי בריאות כגון: מחלות לב, סוכרת סוג 2, השמנה ועוד.
בשר כבש, צלעות צלויות - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
0% | סה"כ קלוריות | 232 | |||
52% | קלוריות מפחמימות | 0.3 | |||
48% | קלוריות משומן | 120 | |||
קלוריות מחלבונים | 112 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
0.0 גרם | 26.2 גרם | ||||
0.0 גרם | 306 מ"ג | ||||
עמילן | 0.0 גרם | 1119 מ"ג | |||
0.0 גרם | 1262 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | 0.0 מ"ג | 2034 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | 0.0 מ"ג | 2310 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | 0.0 מ"ג | 671 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | 0.0 מ"ג | Cystine | 312 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | 0.0 מ"ג | 1065 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | 0.0 מ"ג | 879 מ"ג | |||
1411 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 1554 מ"ג | ||||
13.3 גרם | 829 מ"ג | ||||
4.8 גרם | 1573 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 5.8 גרם | 2302 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 0.9 גרם | Glutamic acid | 3796 מ"ג | ||
| 1277 מ"ג | ||||
סטרול | 1097 מ"ג | ||||
כולסטרול | 88.0 מ"ג | 972 מ"ג | |||
פיטוסטרול | ~ | Hydroxyproline | ~ | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
0.0 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 0.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 0.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | ~ | 21.0 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | ~ | 1.8 מ"ג | |||
לייקופן | ~ | 23.0 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | ~ | 195 מ"ג | |||
0.0 מ"ג | 315 מ"ג | ||||
~ | 81.0 מ"ג | ||||
0.2 מ"ג | 4.5 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.1 מ"ג | ||||
0.2 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
6.2 מ"ג | 26.9 מק"ג | ||||
0.2 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
2.2 מק"ג | |||||
0.7 מ"ג | שונות | ||||
~ | 0.0 גרם | ||||
60.1 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 1.1 גרם | ||||
0.0 מ"ג |