בשר עוף, חזה צלוי - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של בשר עוף, חזה צלוי
בשר עוף מכיל כמות גבוהה של שומן וחלבון המהווים יחד את סך כמות הקלוריות שבו. כמו כן צליית בשר העוף מחדירה עשן המכיל חומרים מזיקים לבריאות. מעבר לכך בשר עוף מכיל כמות גבוהה של ויטמיני B אשר מוכרים כמסייעים לאיזון מערכת העצבים. לעומת זאת בשר עוף מכיל כמות גבוהה של כולסטרול העשוי להזיק לבריאות.
בשר עוף, חזה צלוי - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
0% | סה"כ קלוריות | 197 | |||
36% | קלוריות מפחמימות | 0.0 | |||
64% | קלוריות משומן | 70.2 | |||
קלוריות מחלבונים | 127 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
0.0 גרם | 29.8 גרם | ||||
0.0 גרם | 340 מ"ג | ||||
עמילן | 0.0 גרם | 1244 מ"ג | |||
0.0 גרם | 1525 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | 0.0 מ"ג | 2198 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | 0.0 מ"ג | 2473 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | 0.0 מ"ג | 807 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | 0.0 מ"ג | Cystine | 390 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | 0.0 מ"ג | 1169 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | 0.0 מ"ג | 980 מ"ג | |||
1461 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 1837 מ"ג | ||||
7.8 גרם | 897 מ"ג | ||||
2.2 גרם | 1688 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 3.0 גרם | 2657 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 1.7 גרם | Glutamic acid | 4404 מ"ג | ||
| 1720 מ"ג | ||||
סטרול | 1347 מ"ג | ||||
כולסטרול | 84.0 מ"ג | 1040 מ"ג | |||
פיטוסטרול | ~ | Hydroxyproline | ~ | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
90.0 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 27.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 27.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 14.0 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 1.1 מ"ג | |||
לייקופן | 0.0 מק"ג | 27.0 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | 0.0 מק"ג | 214 מ"ג | |||
0.0 מ"ג | 245 מ"ג | ||||
~ | 71.0 מ"ג | ||||
0.3 מ"ג | 1.0 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.1 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
12.7 מ"ג | 24.7 מק"ג | ||||
0.6 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
0.3 מק"ג | |||||
0.9 מ"ג | שונות | ||||
0.3 מק"ג | 0.0 גרם | ||||
62.4 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 1.0 גרם | ||||
0.0 מ"ג |