בשר עגל צלוי - ערך תזונתי מפורט

 

יתרונות בריאותיים של בשר עגל צלוי
כמו שאר סוגי הבשר גם בשר העגל מכיל כמויות גבוהות של שומן רווי, חלבון, נתרן וכולסטרול. רכיבים אלו קשורים למגוון מצבי בריאות כגון: השמנת יתר, מחלות לב, סוכרת סוג 2 ועוד. ההמלצה היא לצרוך את בשר העגל במתינות וכמה שפחות. כמו כן מכיל בשר העגל כמות גבוהה של ויטמיני B העשויים לסייע באיזון מערכת העצבים.


בשר עגל צלוי - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם

 

התפלגות הערך הקלורי   אנרגיה
0%
סה"כ קלוריות
217
51%
קלוריות מפחמימות
0.0
49%
קלוריות משומן
111
   
קלוריות מחלבונים
106

 

 

   
פחמימות חלבון וחומצות אמינו
0.0 גרם 24.8 גרם
0.0 גרם 251 מ"ג
עמילן
0.0 גרם 1083 מ"ג
0.0 גרם 1221 מ"ג
סוכרוז - Sucrose
0.0 מ"ג 1974 מ"ג
גלוקוז - Glucose
0.0 מ"ג 2044 מ"ג
פרוקטוז - Fructose
0.0 מ"ג 579 מ"ג
לקטוז - Lactose
0.0 מ"ג
Cystine
280 מ"ג
מלטוז - Maltose
0.0 מ"ג 1001 מ"ג
גאלאקטוז - Galactose
0.0 מ"ג 791 מ"ג
    1371 מ"ג
שומן וחומצות שומן 1459 מ"ג
12.3 גרם 900 מ"ג
5.3 גרם 1475 מ"ג
חד בלתי רווי
4.8 גרם 2139 מ"ג
רב בלתי רווי
0.8 גרם
Glutamic acid
3923 מ"ג

 

 

1275 מ"ג
סטרול   1035 מ"ג
כולסטרול
103 מ"ג 930 מ"ג
פיטוסטרול
~
Hydroxyproline
~
Campesterol
~    
Stigmasterol
~    
Beta-sitosterol
~    
ויטמינים    
0.0 יחב"ל    
רטינול - Retinol
0.0 מק"ג    
Retinol Activity Equivalent
0.0 מק"ג מינרלים
אלפא-קרוטן
0.0 מק"ג 19.0 מ"ג
בטא-קרוטן
0.0 מק"ג 0.9 מ"ג
לייקופן
0.0 מק"ג 25.0 מ"ג
Lutein+Zeaxanthin
0.0 מק"ג 212 מ"ג
0.0 מ"ג 325 מ"ג
~ 93.0 מ"ג
0.4 מ"ג 3.0 מ"ג
0.1 מ"ג 0.1 מ"ג
0.3 מ"ג 0.0 מ"ג
8.9 מ"ג 11.0 מק"ג
0.3 מ"ג    
0.0 מק"ג    
1.2 מק"ג    
1.2 מ"ג שונות
5.5 מק"ג 0.0 גרם
    60.7 גרם
~ מציין נתון חסר או לא קיים 1.4 גרם
  0.0 מ"ג