בשר עגל צלוי - ערך תזונתי מפורט

 

יתרונות בריאותיים של בשר עגל צלוי
כמו שאר סוגי הבשר גם בשר העגל מכיל כמויות גבוהות של שומן רווי, חלבון, נתרן וכולסטרול. רכיבים אלו קשורים למגוון מצבי בריאות כגון: השמנת יתר, מחלות לב, סוכרת סוג 2 ועוד. ההמלצה היא לצרוך את בשר העגל במתינות וכמה שפחות. כמו כן מכיל בשר העגל כמות גבוהה של ויטמיני B העשויים לסייע באיזון מערכת העצבים.


בשר עגל צלוי - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם

 

התפלגות הערך הקלורי אנרגיה
0%
סה"כ קלוריות
217
51%
קלוריות מפחמימות
0.0
49%
קלוריות משומן
111
  
קלוריות מחלבונים
106

 

 

  
פחמימותחלבון וחומצות אמינו
0.0 גרם24.8 גרם
0.0 גרם251 מ"ג
עמילן
0.0 גרם1083 מ"ג
0.0 גרם1221 מ"ג
סוכרוז - Sucrose
0.0 מ"ג1974 מ"ג
גלוקוז - Glucose
0.0 מ"ג2044 מ"ג
פרוקטוז - Fructose
0.0 מ"ג579 מ"ג
לקטוז - Lactose
0.0 מ"ג
Cystine
280 מ"ג
מלטוז - Maltose
0.0 מ"ג1001 מ"ג
גאלאקטוז - Galactose
0.0 מ"ג791 מ"ג
  1371 מ"ג
שומן וחומצות שומן1459 מ"ג
12.3 גרם900 מ"ג
5.3 גרם1475 מ"ג
חד בלתי רווי
4.8 גרם2139 מ"ג
רב בלתי רווי
0.8 גרם
Glutamic acid
3923 מ"ג

 

 

1275 מ"ג
סטרול 1035 מ"ג
כולסטרול
103 מ"ג930 מ"ג
פיטוסטרול
~
Hydroxyproline
~
Campesterol
~  
Stigmasterol
~  
Beta-sitosterol
~  
ויטמינים  
0.0 יחב"ל  
רטינול - Retinol
0.0 מק"ג  
Retinol Activity Equivalent
0.0 מק"גמינרלים
אלפא-קרוטן
0.0 מק"ג19.0 מ"ג
בטא-קרוטן
0.0 מק"ג0.9 מ"ג
לייקופן
0.0 מק"ג25.0 מ"ג
Lutein+Zeaxanthin
0.0 מק"ג212 מ"ג
0.0 מ"ג325 מ"ג
~93.0 מ"ג
0.4 מ"ג3.0 מ"ג
0.1 מ"ג0.1 מ"ג
0.3 מ"ג0.0 מ"ג
8.9 מ"ג11.0 מק"ג
0.3 מ"ג  
0.0 מק"ג  
1.2 מק"ג  
1.2 מ"גשונות
5.5 מק"ג0.0 גרם
  60.7 גרם
~ מציין נתון חסר או לא קיים1.4 גרם
 0.0 מ"ג