מאת:
שיתוף המאמר
ניווט מהיר
עגבנייה היא אחת מהמזונות המוכרים ביותר, מבחינה בוטנית היא למעשה פרי, אולם משייכים אותה למחלקת הירקות.
העגבנייה מכילה נוגדי חימצון חשובים ובראשם ליקופן המקנה לה את צבעה האדום.
עגבנייה טובה להרזיה, שיפור עיכול והקלה על עצירות, חיזוק חיסוני, מסייעת לניקוי רעלים ועוד.

כיצד עשויה עגבנייה לתרום לבריאותך
• טובה לבלוטת הערמונית
• תורמת לחיזוק חיסוני
• שומרת על הלב וכלי הדם
• מסייעת בהפחתת כולסטרול
• מאיטה תהליכי הזדקנות
• טובה להרזיה בריאה
• מכילה נוגדי חימצון חזקים
• מסייעת להפחית לחץ דם גבוה
• מכילה רכיבים אנטי סרטניים
• עשירה בוויטמינים ומינרלים
ליקופן
זהו נוגד חימצון רב עוצמה המסייע במניעת סרטן הערמונית.
הלייקופן אינו נהרס בבישול והוא מסיס בשומן, צריכת עגבנייה עם שמן תגביר את ספיגתו בגוף.
מגיע לך להרגיש טוב!
שיטת טיפול ייחודית
תוך התייחסות מקיפה,
מקצועית ואישית.
התקשרו לעוד מידע
וקביעת תור

אודות לילך נהרי ND | נטורופתית מוסמכת
מטפלת בקליניקה פרטית מעל 20 שנים. מומחית בטיפול טבעי בדרכי עיכול במצבים כגון ריפלוקס, גסטריטיס, אולקוס ועוד. בוגרת בית הספר לרפואה משלימה קמפוס תל אביב בנטורופתיה. הרבליסטית מוסמכת (טיפול בצמחי מרפא). משך כ-10 שנים שימשה מרצה בכירה במכללת רידמן לרפואה משלימה וכן במגמת נטורופתיה בבית הספר לרפואה משלימה במכון וינגייט.
התחילו בתהליך ההחלמה
השאירו הודעה ונחזור אליכם