שיפודי טופו וירקות - מתכון בריא

שיפודי טופו וירקות

יתרונות בריאותיים:
הטופו במנה משדרג את המנה למנה עיקרית. הטופו הוא מקור נהדר לחלבון ולפיטואסטרוגנים, אותם מרכיבים אנטי סרטניים רבי עצמה. בשילוב עם הירקות למנה יתרונות בריאותיים רבים כגון: מחלות לב וכלי דם, כולסטרול גבוה, סוכרת, עודף משקל, עצירות ומניעת סרטן.

רכיבים:
250 גרם טופו חתוך לקוביות
כוס רוטב סויה או טריאקי
כוס קוביות ירקות לפי בחירה: חצילים, בצל, פטריות, עגבניות, בטטה, קישוא

אופן ההכנה:
משרים את קוביות הטופו עם קוביות הירקות ברוטב למשך מספר שעות. משחילים את קוביות הטופו וקוביות הירקות על השיפודים וצולים בתנור כ- 15 דקות.