בשר עוף, חזה מבושל - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של בשר עוף, חזה מבושל
חזה עוף מבושל מכיל כמות גבוהה של חלבונים ושומנים רוויים - יחדיו הם מהווים את כלל הקלוריות. בחזה עוף מבושל כמות גבוהה של ויטמין B3 אשר מוכר כויטמין היכול לסייע באיזון מערכת העצבים. יחד עם זאת הבשר מכיל כמות גבוהה של כולסטרול ולכן מומלץ לצמצם את הצריכה שלו כמה שאפשר.
בשר עוף, חזה מבושל - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
0% | סה"כ קלוריות | 184 | |||
36% | קלוריות מפחמימות | 0.0 | |||
64% | קלוריות משומן | 77 | |||
קלוריות מחלבונים | 117 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
0.0 גרם | 27.4 גרם | ||||
0.0 גרם | 312 מ"ג | ||||
עמילן | 0.0 גרם | 1143 מ"ג | |||
0.0 גרם | 1401 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | 0.0 מ"ג | 2019 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | 0.0 מ"ג | 2272 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | 0.0 מ"ג | 741 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | 0.0 מ"ג | Cystine | 359 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | 0.0 מ"ג | 1074 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | 0.0 מ"ג | 900 מ"ג | |||
1342 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 1689 מ"ג | ||||
7.4 גרם | 824 מ"ג | ||||
2.1 גרם | 1552 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 2.9 גרם | 2441 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 1.6 גרם | Glutamic acid | 4046 מ"ג | ||
| 1586 מ"ג | ||||
סטרול | 1240 מ"ג | ||||
כולסטרול | 75.0 מ"ג | 956 מ"ג | |||
פיטוסטרול | ~ | Hydroxyproline | ~ | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
80.0 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 24.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 24.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 13.0 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 0.9 מ"ג | |||
לייקופן | 0.0 מק"ג | 22.0 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | 0.0 מק"ג | 156 מ"ג | |||
0.0 מ"ג | 178 מ"ג | ||||
~ | 62.0 מ"ג | ||||
0.3 מ"ג | 1.0 מ"ג | ||||
0.0 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
7.8 מ"ג | 21.8 מק"ג | ||||
0.3 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
0.2 מק"ג | |||||
0.5 מ"ג | שונות | ||||
0.2 מק"ג | 0.0 גרם | ||||
66.2 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 0.8 גרם | ||||
0.0 מ"ג |