מאת:
שיתוף המאמר
ניווט מהיר
טופו הוא למעשה תוצר תסיסה של פולי סויה. מקורו מסין שם התגלה ונמצא בשימוש מזה כ-2000 שנים.
כיום הטופו נפוץ ביותר כמקור עיקרי לחלבון ברוב ארצות מזרח אסיה כגון יפן, תאילנד, סין ועוד.
השימוש בטופו מגוון והוא יכול להתווסף לתבשילים רבים. הטופו עשיר בפיטואסטרוגנים –
מרכיבים דמויי הורמונים שעשויים לאזן את רמות האסטרוגן בגוף ובכך לסייע למגוון מצבי בריאות
בעיקר נשיים כגון: תופעות גיל מעבר, כאבי מחזור, שחלות פולציסטיות ועוד.
טופו קל מאוד לעיכול ובכך תורם לטיפול טבעי במגוון מצבי עיכול בהם גסטריטיס, אולקוס, צרבות ועוד.
טופו עתיר בחלבונים צמחיים זמינים ומגוון מינרלים שונים.

כיצד טופו תורם לבריאותך
• מקור מצוין לחלבון צמחי
• מסייע בחיזוק עצמות
• עשיר מאוד בסידן
• טוב לתופעות גיל מעבר
• מסייע להסדרת מחזור חודשי
• קל לעיכול וטוב לדלקות בקיבה
• מסייע לאיזון רמות כולסטרול
• מקנה תחושת שובע
• מסייע לתהליכי הרזיה
• מסייע באיזון רמות סוכר
טופו עשיר בחלבון צמחי המכיל חומצות אמינו אשר הגוף שלנו לא יודע לייצר.
מסיבה זו הוא מהווה מקור טוב לחלבון ועשויי לסייע בשמירה על רמות שובע למשך זמן ארוך.
מגיע לך להרגיש טוב!
שיטת טיפול ייחודית
תוך התייחסות מקיפה,
מקצועית ואישית.
התקשרו לעוד מידע
וקביעת תור

אודות לילך נהרי ND | נטורופתית מוסמכת
מטפלת בקליניקה פרטית מעל 20 שנים. מומחית בטיפול טבעי בדרכי עיכול במצבים כגון ריפלוקס, גסטריטיס, אולקוס ועוד. בוגרת בית הספר לרפואה משלימה קמפוס תל אביב בנטורופתיה. הרבליסטית מוסמכת (טיפול בצמחי מרפא). משך כ-10 שנים שימשה מרצה בכירה במכללת רידמן לרפואה משלימה וכן במגמת נטורופתיה בבית הספר לרפואה משלימה במכון וינגייט.
התחילו בתהליך ההחלמה
השאירו הודעה ונחזור אליכם