קיווי – 10 יתרונות בריאותיים

ניווט מהיר

פרי עסיסי אשר מגיע במקור מסין. עשיר במיוחד בוויטמין C ו E וכן בנוגדי חימצון נוספים.

קיווי נחשב לאחד הפירות העשירים ביותר בוויטמין C ומנת פרי בינונית מכילה כמעט את כל כמות ויטמין C המומלצת ביום.

קיווי עשויי לסייע למצבי בריאות מגוונים כמו עיכול תקיןעצירות, פינוי רעלים מהגוף, חיזוק חיסוני, תרומה לשמירה על חוזק עצמות ועוד.


קיווי יתרונות בריאותיים

כיצד קיווי עשוי לתרום לבריאותך

• מסייע לחיזוק חיסוני

• טוב לעיכול תקין

• מסייע למצבי עצירות

• עשיר בויטמיני C ו E

• מכיל נוגדי חימצון חזקים

• תורם להאטת תהליכי הזדקנות

• מסייע בפינוי רעלים מהגוף

• טוב לתהליכי הרזיה

• תורם לחיזוק עצמות

• טוב לעור ושיער בריאים


עם הקליפה

נהוג לאכול את החלק הפנימי של הקיווי, אולם ניתן לאכול גם את הקליפה אם שוטפים אותה היטב.


מגיע לך להרגיש טוב!

לילך נהרי, נטורופתית מוסמכת, מומחית לבעיות עיכול

מטפלת בקליניקה פרטית מעל 20 שנים. מומחית בטיפול טבעי בדרכי עיכול במצבים כגון ריפלוקס, גסטריטיס, אולקוס ועוד. בוגרת בית הספר לרפואה משלימה קמפוס תל אביב בנטורופתיה. הרבליסטית מוסמכת (טיפול בצמחי מרפא). משך כ-10 שנים שימשה מרצה בכירה במכללת רידמן לרפואה משלימה וכן במגמת נטורופתיה בבית הספר לרפואה משלימה במכון וינגייט.

    מאמרים נוספים שיעניינו אותך: