כרובית – 10 יתרונות בריאותיים

כרובית שייכת למשפחת המצליבים. ניתן לאכול אותה טרייה או מבושלת.

החלק אותו אנו אוכלים הוא למעשה התפרחת של הירק. לכרובית יתרונות בריאותיים רבים והיא מהווה מקור טוב

למינרלים כמו סידן, אשלגן ומגנזיום. הכרובית דלת קלוריות ולכן טובה להרזיה, ניקוי רעלים, הפחתת כולסטרול, שמירה על בריאות הלב ועוד.


כרובית -יתרונות בריאותיים

כיצד עשויה כרובית לתרום לבריאותך

• טובה להרזיה בריאה

• עשירה בסיבים תזונתיים

• תורמת לחיזוק חיסוני

• מורידה כולסטרול גבוה

• שומרת על בריאות הלב

• אנטי דלקתית

• מסייעת בחיזוק עצמות

• טובה לניקוי רעלים מהגוף

• מכילה רכיבים אנטי סרטניים

• עשירה במינרלים


כרובית, סיבים והרזיה

כרובית עשירה מאוד בסיבים תזונתיים ודלה בקלוריות. שילוב זה הופך אותה למאכל מושלם לתהליך הרזיה בריאה

מאחר והיא מספקת רכיבים תזונתיים חשובים לצד כמות קלורית לא גבוהה.


מגיע לך להרגיש טוב!

לילך נהרי, נטורופתית מוסמכת, מומחית לבעיות עיכול

מטפלת בקליניקה פרטית מעל 20 שנים. מומחית בטיפול טבעי בדרכי עיכול במצבים כגון ריפלוקס, גסטריטיס, אולקוס ועוד. בוגרת בית הספר לרפואה משלימה קמפוס תל אביב בנטורופתיה. הרבליסטית מוסמכת (טיפול בצמחי מרפא). משך כ-10 שנים שימשה מרצה בכירה במכללת רידמן לרפואה משלימה וכן במגמת נטורופתיה בבית הספר לרפואה משלימה במכון וינגייט.

    מאמרים נוספים שיעניינו אותך: