מאת:
שיתוף המאמר
ניווט מהיר
מקורה הקדום של הדלעת הוא בצפון אמריקה, בעבר נהגו לאכול אותה לא מבושלת.
ישנם זנים שונים של דלעת אולם הכתום הוא הנפוץ ביותר והוא גדל גם בארץ.
לדלעת ולגרעיני דלעת יתרונות בריאותיים חשובים ביותר. דלעת עשירה בסיבים ונוגדי חימצון, ויטמינים, בייחוד מקבוצה A ומינרלים שונים.
היא עשויה לסייע לחיזוק השיער, עור הפנים, טובה להרזיה, דלקת בקיבה, בעיות עיכול נוספות ועוד.

כיצד עשויה דלעת לתרום לבריאותך
• טובה למצבי עצירות
• משפרת עיכול
• משפרת את מראה העור
• עשירה בנוגדי חימצון ויטמינים ומינרלים
• מסייעת בהפחתת כולסטרול
• שומרת על הלב
• טובה מאוד להרזיה
• מסייעת בהאטת הזדקנות
• תורמת לחיזוק חיסוני
• מחזקת ראייה
חג ההודיה
האמריקאים נוהגים לאכול דלעת בחג ההודיה כחלק מהמסורת כהוקרה על כך שראשוני המתיישבים למדו מהאינדיאנים כיצד לגדל דלעת ותירס
מגיע לך להרגיש טוב!
שיטת טיפול ייחודית
תוך התייחסות מקיפה,
מקצועית ואישית.
התקשרו לעוד מידע
וקביעת תור

אודות לילך נהרי ND | נטורופתית מוסמכת
מטפלת בקליניקה פרטית מעל 20 שנים. מומחית בטיפול טבעי בדרכי עיכול במצבים כגון ריפלוקס, גסטריטיס, אולקוס ועוד. בוגרת בית הספר לרפואה משלימה קמפוס תל אביב בנטורופתיה. הרבליסטית מוסמכת (טיפול בצמחי מרפא). משך כ-10 שנים שימשה מרצה בכירה במכללת רידמן לרפואה משלימה וכן במגמת נטורופתיה בבית הספר לרפואה משלימה במכון וינגייט.
התחילו בתהליך ההחלמה
השאירו הודעה ונחזור אליכם