ארוגולה/רוקט – 10 יתרונות בריאותיים

ניווט מהיר

ארוגולה/רוקט, הוא צמח בר נפוץ אולם כיום מגדלים אותו בכמויות גדולות לצרכי מסחר.

לארוגולה טעם חרדלי ועיקר השימוש הקולינרי בו הוא כתוספת לסלטי ירקות שונים.

באזור נאפולי באיטליה מייצרים ממנו משקה אלכוהולי. הרוקט מכיל רכיבים תזונתיים מגוונים בעלי יכולות בריאותיות חשובות.

הוא עשיר בנוגדי חימצון חזקים התורמים לשמירה על בריאות כללית, חיזוק מערכת החיסון,

שיפור פעולות עיכול, עצירות, סיוע לאיזון רמות סוכר, כולסטרול ועוד.

הרוקט עשיר בסיבים תזונתיים והוא מכיל רכיבים העוזרים להגברת מרץ ואנרגיה.


רוקט יתרונות בריאותיים

כיצד עשוי רוקט לתרום לבריאותך

• עשירה מאוד בנוגדי חימצון

• מסייעת במניעת התנוונות הרשתית

• מסייע בהגברת אנרגיה ומרץ

• תורמת לחיזוק חיסוני

טובה לעצירות

• משפרת פעולות עיכול

• טובה לחוסר ברזל ואנמיה

• מקרר ומצנן את הגוף

• מסייעת לחיזוק חשק מיני

• עשירה בוויטמינים ומינרלים חשובים


נוגדי חימצון

הרוקט עשיר מאוד בנוגד חימצון חזק בשם לוטאין. העשוי להגן מפני סוגי סרטן שונים ולמנוע התנוונות הרשתית בעין.


מגיע לך להרגיש טוב!

לילך נהרי, נטורופתית מוסמכת, מומחית לבעיות עיכול

מטפלת בקליניקה פרטית מעל 20 שנים. מומחית בטיפול טבעי בדרכי עיכול במצבים כגון ריפלוקס, גסטריטיס, אולקוס ועוד. בוגרת בית הספר לרפואה משלימה קמפוס תל אביב בנטורופתיה. הרבליסטית מוסמכת (טיפול בצמחי מרפא). משך כ-10 שנים שימשה מרצה בכירה במכללת רידמן לרפואה משלימה וכן במגמת נטורופתיה בבית הספר לרפואה משלימה במכון וינגייט.

    מאמרים נוספים שיעניינו אותך: