בשר בקר, פילה מבושל - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של בשר בקר, פילה מבושל
בשר בקר עשיר בשומן רווי, חלבון וכולסטרול. צריכה מרובה של שומן רווי, חלבון וכולסטרול מקושרת עם מחלות כגון אוסטאופרוזיס, מחלות לב וכלי דם, כולסטרול גבוה, יתר לחץ דם, סוכרת סוג 2, השמנה וגאוט ועוד. השומן הרווי מעודד את הכבד לייצר עודף כולסטרול ויכול לקדם כבד שומני.
בשר בקר, פילה מבושל - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
0% | סה"כ קלוריות | 211 | |||
44% | קלוריות מפחמימות | 0.0 | |||
56% | קלוריות משומן | 93.1 | |||
קלוריות מחלבונים | 118 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
0.0 גרם | 27.7 גרם | ||||
0.0 גרם | 310 מ"ג | ||||
עמילן | 0.0 גרם | 1210 מ"ג | |||
0.0 גרם | 1246 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | 0.0 מ"ג | 2190 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | 0.0 מ"ג | 2305 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | 0.0 מ"ג | 709 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | 0.0 מ"ג | Cystine | 310 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | 0.0 מ"ג | 1082 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | 0.0 מ"ג | 931 מ"ג | |||
1348 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 1751 מ"ג | ||||
10.3 גרם | 949 מ"ג | ||||
3.9 גרם | 1671 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 4.0 גרם | 2531 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 0.5 גרם | Glutamic acid | 4164 מ"ג | ||
| 1512 מ"ג | ||||
סטרול | 1224 מ"ג | ||||
כולסטרול | 83.0 מ"ג | 1060 מ"ג | |||
פיטוסטרול | ~ | Hydroxyproline | ~ | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
0.0 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 0.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 0.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | ~ | 7.0 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | ~ | 3.7 מ"ג | |||
לייקופן | ~ | 27.0 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | ~ | 239 מ"ג | |||
0.0 מ"ג | 391 מ"ג | ||||
~ | 61.0 מ"ג | ||||
~ | 4.8 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.1 מ"ג | ||||
0.3 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
3.4 מ"ג | 23.7 מק"ג | ||||
0.3 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
2.7 מק"ג | |||||
0.3 מ"ג | שונות | ||||
~ | 0.0 גרם | ||||
57.6 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 1.4 גרם | ||||
0.0 מ"ג |