מאת:
שיתוף המאמר
ניווט מהיר
פלפל שחור הוא התבלין הנמצא בשימוש הרב ביותר בכל מטבח בעולם.
מעבר להיותו תבלין מאוד נפוץ ופופולרי, פלפל שחור עשיר מאוד ביתרונות בריאותיים.
מומלץ לטחון אותו כשהוא טרי מאשר באבקה מוכנה.
פלפל שחור מכיל כמויות גבוהות של נוגדי חימצון, הוא תורם להפחתת רמות סוכר בדם וכן מסייע בהפחתת גזים ונפיחות בבטן.
פלפל שחור טוב לעיכול תחתון והוא מעולה בכל תהליך הרזיה.

כיצד פלפל שחור עשוי לתרום לבריאותך
• מסייע במניעת מחלות לב
• טוב להפחתת גזים
• מכיל נוגדי חימצון חזקים
• טוב להרזיה בריאה
• תורם לחילוף חומרים
• מגביר ספיגת כורכום
• תורם לעיכול תקין
• מסייע באיזון לחץ דם
• טוב לאיזון רמות סוכר בדם
• מכיל רכיבים אנטי דלקתיים
פלפל וכורכום
פיפרין, החומר הפעיל בפלפל מסייע בספיגת כורכום בגוף כמעט פי 20 מאשר כורכום נקי ללא פיפרין.
מגיע לך להרגיש טוב!
שיטת טיפול ייחודית
תוך התייחסות מקיפה,
מקצועית ואישית.
התקשרו לעוד מידע
וקביעת תור

אודות לילך נהרי ND | נטורופתית מוסמכת
מטפלת בקליניקה פרטית מעל 20 שנים. מומחית בטיפול טבעי בדרכי עיכול במצבים כגון ריפלוקס, גסטריטיס, אולקוס ועוד. בוגרת בית הספר לרפואה משלימה קמפוס תל אביב בנטורופתיה. הרבליסטית מוסמכת (טיפול בצמחי מרפא). משך כ-10 שנים שימשה מרצה בכירה במכללת רידמן לרפואה משלימה וכן במגמת נטורופתיה בבית הספר לרפואה משלימה במכון וינגייט.
התחילו בתהליך ההחלמה
השאירו הודעה ונחזור אליכם