מאת:
ניווט מהיר
ויטמין C הוא אחד הוויטמינים החשובים לשמירה על תפקוד תקין של מערכת החיסון. הוא משפר את ספיגת הברזל ממקור צמחי וכן הוא חשוב לתהליכים עצביים שונים. הקצובה היומית הממוצעת המומלצת היא כ-75 מ"ג לנשים וכ-90 מ"ג לגברים. קצובה זו משתנה לפי צרכים טיפוליים שונים.
כמות ויטמין C בפירות שונים לפי 100 גרם פרי

אסרולה
1677 מ"ג
גויאבה
228 מ"ג
דמדמנית
181 מ"ג
קיווי
93 מ"ג
ליצ'י
71 מ"ג
שיזף
69 מ"ג
אפרסמון
66 מ"ג
פאפיה
62 מ"ג
פומלה
61 מ"ג
תות שדה
59 מ"ג
תפוז
53 מ"ג
לימון
53 מ"ג
קלמנטינה
49 מ"ג
אננס
48 מ"ג
מגיע לך להרגיש טוב!
שיטת טיפול ייחודית
תוך התייחסות מקיפה,
מקצועית ואישית.
התקשרו לעוד מידע
וקביעת תור

אודות לילך נהרי ND
נטורופתית והרבליסטית מוסמכת. מטפלת בקליניקה פרטית מעל 20 שנים. מומחית בטיפול טבעי בדרכי עיכול במצבים כגון ריפלוקס, גסטריטיס, אולקוס ועוד. משך כ-10 שנים שימשה מרצה בכירה במכללת רידמן ובמכון וינגייט.