בשר בקר, אנטריקוט, מבושל - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של בשר בקר, אנטריקוט, מבושל
בשר בקר עשיר בויטמיני B שחשובים לתקינות מערכת העצבים. ויטמיני B לוקחים בתהליכים רבים במוח הקשורים ללמידה וזכרון. יחד עם זאת בשר בקר עשיר גם בזרחן, נתרן, שומן וכולסטרול. צריכה גבוהה של זרחן, נתרן, שומן וכולסטרול מקושרת עם מחלות כגון מחלות לב וכלי דם, כולסטרול גבוה, יתר לחץ דם, סוכרת סוג 2, השמנה וגאוט.
בשר בקר, אנטריקוט, מבושל - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
0% | סה"כ קלוריות | 306 | |||
67% | קלוריות מפחמימות | 0.3 | |||
33% | קלוריות משומן | 206 | |||
קלוריות מחלבונים | 100 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
0.0 גרם | 23.5 גרם | ||||
0.0 גרם | 251 מ"ג | ||||
עמילן | 0.0 גרם | 1065 מ"ג | |||
0.0 גרם | 1181 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | 0.0 מ"ג | 2026 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | 0.0 מ"ג | 2149 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | 0.0 מ"ג | 651 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | 0.0 מ"ג | Cystine | 250 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | 0.0 מ"ג | 994 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | 0.0 מ"ג | 842 מ"ג | |||
1240 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 1551 מ"ג | ||||
22.8 גרם | 751 מ"ג | ||||
8.9 גרם | 1400 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 10.2 גרם | 2290 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 0.8 גרם | Glutamic acid | 3690 מ"ג | ||
| 1117 מ"ג | ||||
סטרול | 984 מ"ג | ||||
כולסטרול | 65.0 מ"ג | 925 מ"ג | |||
פיטוסטרול | ~ | Hydroxyproline | 97.0 מ"ג | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
0.0 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 0.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 0.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 7.0 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 3.1 מ"ג | |||
לייקופן | 0.0 מק"ג | 22.0 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | 0.0 מק"ג | 185 מ"ג | |||
0.0 מ"ג | 282 מ"ג | ||||
~ | 67.0 מ"ג | ||||
0.2 מ"ג | 4.3 מ"ג | ||||
0.1 מ"ג | 0.1 מ"ג | ||||
0.2 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
4.0 מ"ג | 11.6 מק"ג | ||||
0.3 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
2.1 מק"ג | |||||
0.3 מ"ג | שונות | ||||
~ | 0.0 גרם | ||||
52.2 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 1.2 גרם | ||||
0.0 מ"ג |