פתיתי פסטה עם לימון ועשבי תיבול - מתכון בריא

 

יתרונות בריאותיים:
הלימון עשיר בויטמיני C. חומציות הלימון ידועה כמנקה ומחזקת את מערכת העיכול. עשבי התיבול עשירים במינרלים כגון ברזל, אשלגן וסידן. מתכון זה יעיל למצבי בריאות כגון: חיזוק מערכת חיסון, נפיחות וגזים, עצירות, יתר לחץ דם ואנמיה

רכיבים:
8 כוסות מרק צח מירקות‏
‏2 כוסות פתיתי פסטה‏
כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, ריחן, טרגון וכו')‏
רבע כוס מיץ לימון טרי
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מרתיחים את המרק בסיר גדול ומבשלים את הפסטה במשך 10-15 דקות או עד שתתרכך. מסננים היטב. מקפיצים ‏את פתיתי הפסטה עם עשבי התיבול ומיץ הלימון. מתבלים בפלפל ובמלח לפי הטעם. מגישים חם או קר.