פתיתי פסטה עם לימון ועשבי תיבול - מתכון בריא
יתרונות בריאותיים:
הלימון עשיר בויטמיני C. חומציות הלימון ידועה כמנקה ומחזקת את מערכת העיכול. עשבי התיבול עשירים במינרלים כגון ברזל, אשלגן וסידן. מתכון זה יעיל למצבי בריאות כגון: חיזוק מערכת חיסון, נפיחות וגזים, עצירות, יתר לחץ דם ואנמיה
רכיבים:
8 כוסות מרק צח מירקות
2 כוסות פתיתי פסטה
כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, ריחן, טרגון וכו')
רבע כוס מיץ לימון טרי
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מרתיחים את המרק בסיר גדול ומבשלים את הפסטה במשך 10-15 דקות או עד שתתרכך. מסננים היטב. מקפיצים את פתיתי הפסטה עם עשבי התיבול ומיץ הלימון. מתבלים בפלפל ובמלח לפי הטעם. מגישים חם או קר.