פרפה מנגו קפוא - מתכון בריא

 

יתרונות בריאותיים:
פתרון בריא לימי הקיץ החמים, כשיש חשק למשהו מרענן ומתוק. המנגו הוא פרי טרופי עשיר בסיבים תזונתיים, אשלגן וויטמין C. הוא מומלץ במצבי בריאות רבים כגון: הצטננות, דלקות גרון, סינוסיטיס, חיזוק מערכת חיסון ועוד.

רכיבים:
3 מנגו גדולים בשלים, חתוכים לקוביות
20-25 קוביות קרח
עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה:
כותשים את הקרח במעבד מזון עד ליצירת קרח כתוש גס.
מוסיפים את המנגו ומעבדים עד לקבלת מרקם סמיך וחלק.
מוזגים לכוסות, מעטרים עם עלי נענע ומגישים מיד.