ממרח טופו בטעם כבד - מתכון בריא
יתרונות בריאותיים:
ממרחי הטופו הם תחליף נהדר לגבינות. טעמם כגבינה מתובלת, הם מכילים שומן וחלבון מן הצומח ועשירים בפיטואסטרוגנים, מרכיבים המונעים סרטן שד, פרוסטטה ושחלות. הכבד אינו מומלץ למאכל מסיבות רבות ובעיקר הוא עשיר בשומן רווי. ממרח בטעם כבד הוא הפתרון המושלם לכך. טופו מומלץ במצבי בריאות רבים כגון: גיל מעבר, יתר לחץ דם, מניעת סרטן (בעיקר - שד, רחם, שחלות) , עודף משקל, אקנה, שחלות פוליציסטיות, תסמונת קדם וסתית, כאבי מחזור, מחלות לב וכלי דם, אוסטאופרוזיס ועוד.
רכיבים:
2 כוסות בצל מטוגן במעט שמן זית עד השחמה
גוש טופו
10 חצאי אגוזי פקאן
אופן ההכנה:
שמים הכול בבלנדר, כולל השמן מטיגון הבצל, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
>