ממרח טופו בטעם כבד - מתכון בריא

 

יתרונות בריאותיים:
ממרחי הטופו הם תחליף נהדר לגבינות. טעמם כגבינה מתובלת, הם מכילים שומן וחלבון מן הצומח ‏ועשירים בפיטואסטרוגנים, מרכיבים המונעים סרטן שד, פרוסטטה ושחלות.‏ הכבד אינו מומלץ למאכל מסיבות רבות ובעיקר הוא עשיר בשומן רווי. ממרח בטעם כבד הוא הפתרון המושלם לכך. טופו מומלץ במצבי בריאות רבים כגון: גיל מעבר, יתר לחץ דם, מניעת סרטן (בעיקר - שד, רחם, שחלות) , עודף משקל, אקנה, שחלות פוליציסטיות, תסמונת קדם וסתית, כאבי מחזור, מחלות לב וכלי דם, אוסטאופרוזיס ועוד.

רכיבים:
2 כוסות בצל מטוגן במעט שמן זית עד השחמה‏
גוש טופו
‏10 חצאי אגוזי פקאן‏

אופן ההכנה:
שמים הכול בבלנדר, כולל השמן מטיגון הבצל, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם.


>