יוגורט דל שומן - ערך תזונתי מפורט

 

יתרונות בריאותיים של יוגורט דל שומן
היוגורט נוצר באמצעות התססת חלב על ידי חיידקים ידידותיים. זהו תהליך עתיק ששורשיו הקולינרים הולכים אלפי שנים אחורה. במאה ה 20, בעקבות מחקר, נחשף העולם ליתרונותיו הבריאותיים של היוגורט בגלל המצאות החיידקים הפרוביוטיים, וכיום היוגורט מוצר נפוץ בתפריט הישראלי ונחשב כמזון בריאות. החיידקים הפרוביוטיים מהווים מרכיב קריטי לתקינות מערכת העיכול שלנו ולתקינות הבריאות שלנו באופן כללי ולכן מומלץ מאוד לאכול יוגורט עם חיידקים פרוביוטיים במצבים של עצירות, גזים ונפיחות, חיזוק חיסוני ועוד.


יוגורט דל שומן - ערך תזונתי מפורט - ערכים תזונתיים לפי כוס אחת - 245 גרם

 

התפלגות הערך הקלורי   אנרגיה
42.9%
סה"כ קלוריות
154
21.7%
קלוריות מפחמימות
66.0
35.6%
קלוריות משומן
33.4
   
קלוריות מחלבונים
54.9
       
פחמימות חלבון וחומצות אמינו
17.2 גרם 12.9 גרם
0.0 גרם 73.5 מ"ג
עמילן
0.0 גרם 529 מ"ג
17.2 גרם 701 מ"ג
סוכרוז - Sucrose
~ 1296 מ"ג
גלוקוז - Glucose
~ 1154 מ"ג
פרוקטוז - Fructose
~ 380 מ"ג
לקטוז - Lactose
~
Cystine
118 מ"ג
מלטוז - Maltose
~ 701 מ"ג
גאלאקטוז - Galactose
~ 649 מ"ג
    1063 מ"ג
שומן וחומצות שומן 387 מ"ג
3.8 גרם 319 מ"ג
2.5 גרם 551 מ"ג
חד בלתי רווי
1.0 גרם
1019 מ"ג
רב בלתי רווי
0.1 גרם
Glutamic acid
2519 מ"ג
31.9 גרם 311 מ"ג
אומגה 6
76.0 גרם 1524 מ"ג
    796 מ"ג
סטרול  
Hydroxyproline
~
כולסטרול
14.7 מ"ג    
פיטוסטרול
~    
Campesterol
~    
Stigmasterol
~    
Beta-sitosterol
~    
ויטמינים    
125 יחב"ל    
רטינול - Retinol
34.3 מק"ג    
Retinol Activity Equivalent
34.3 מק"ג מינרלים
אלפא-קרוטן
0.0 מק"ג 448 מ"ג
בטא-קרוטן
4.9 מק"ג 0.2 מ"ג
לייקופן
0.0 מק"ג 41.7 מ"ג
Lutein+Zeaxanthin
0.0 מק"ג 353 מ"ג
2.0 מ"ג 573 מ"ג
~ 171 מ"ג
0.1 מ"ג 2.2 מ"ג
0.1 מ"ג 0.0 מ"ג
0.5 מ"ג 0.0 מ"ג
0.3 מ"ג 8.1 מק"ג
0.1 מ"ג
פלואוריד
29.4 מק"ג
~    
1.4 מק"ג    
1.4 מ"ג שונות
0.5 מק"ג 0.0 גרם
    208 גרם
~ מציין נתון חסר או לא קיים 2.7 גרם
  0.0 גרם