טופו - כיצד הוא תורם לבריאותך
טופו הוא למעשה תוצר תסיסה של פולי סויה. מקורו מסין שם התגלה ונמצא בשימוש מזה כ-2000 שנים. כיום הטופו נפוץ ביותר כמקור עיקרי לחלבון ברוב ארצות מזרח אסיה כגון יפן, תאילנד, סין ועוד.
השימוש בטופו מגוון והוא יכול להתווסף לתבשילים רבים. הטופו עשיר בפיטואסטרוגנים - מרכיבים דמויי הורמונים שעשויים לאזן את רמות האסטרוגן בגוף ובכך לסייע למגוון מצבי בריאות בעיקר נשיים כגון: תופעות גיל מעבר, כאבי מחזור, שחלות פולציסטיות ועוד.
טופו קל מאוד לעיכול ובכך תורם לטיפול טבעי במגוון מצבי עיכול בהם גסטריטיס, אולקוס, צרבות ועוד. טופו עתיר בחלבונים צמחיים זמינים ומגוון מינרלים שונים.
• מקור מצוין לחלבון צמחי
• מסייע בחיזוק עצמות
• עשיר מאוד בסידן
• טוב לתופעות גיל מעבר
• מסייע להסדרת מחזור חודשי
• קל לעיכול וטוב לדלקות בקיבה
• מסייע לאיזון רמות כולסטרול
• מקנה תחושת שובע
• מסייע לתהליכי הרזיה
• מסייע באיזון רמות סוכר
טופו עשיר בחלבון צמחי המכיל חומצות אמינו אשר הגוף שלנו לא יודע לייצר. מסיבה זו הוא מהווה מקור טוב לחלבון ועשויי לסייע בשמירה על רמות שובע למשך זמן ארוך.