חרוב - 10 יתרונות בריאותיים

 

חרוב הוא פרי ארץ ישראלי נפוץ ותרומתו הבריאותית מוכרת כבר מאות שנים. הוא נחשב כצמח מרפא מרכזי לבעיות עיכול עליונות כגון דלקות קיבה, אולקוס, צרבות ועוד. לחרוב יכולת אנטי דלקתית חזקה והוא בעל יכולת אלחוש ואיחוי רקמות פגועות. ברפואת צמחים מכינים ממנו סירופ מרוכז אשר משתלב בהמשך בפורמולות שונות.


חרוב - 10 יתרונות בריאותיים


צמחי מרפא לעיכול תקיןצמחי מרפא עצירות ועיכול תקין



• טוב לטיפול בצרבות

• אנטי דלקתי

• מאלחש ומאחה רקמות

• משפר מצב רוח

• מגביר אנרגיה

• משפר תפקודים קוגנטיביים

• מסייע בהפחתת חומציות בקיבה

• משכך כאבים

• מסייע בהרגעת שיעול

• משפר פעולות עיכול

 

אסף הרופא

החרוב מוכר כצמח מרפא כבר מאות שנים. עוד במאה העשירית ציין אסף הרופא את יכולתו של החרוב בשיפור פעולות מעיים. כמו אסף הרופא, ישנם עדויות כי החרוב היה בשימוש נרחב ברפואה עממית מאז ועד היום.


התוכן בדף זה משמש לצרכי מידע בלבד והוא אינו משמש כעיצה רפואית או תחליף להתייעצות/טיפול עם מומחה/רופא. נשים בהריון, מניקות, אנשים הסובלים ממחלות כרוניות ו/או הנוטלים תרופות יש להיוועץ ברופא או בעל מקצוע בטרם צריכה/שימוש.