הליבוט בעשר דקות - מתכון בריא

 

יתרונות בריאותיים:
הליבוט אינו דג ים צפוני החי במים קרים. הוא חי על אכילת אצות ולכן הוא עשיר בחומצות שומן רב בלתי רוויות מסוג אומגה 3. דג הליבוט מומלץ במצבים של: מחלות לב וכלי דם, יתר לחץ דם, סוכרת, טרשת נפוצה, לופוס, קרוהן וקוליטיס ועוד

רכיבים:
פילה הליבוט קפוא

אופן ההכנה:
להפשיר את הדג. שמים על הדג משני צדדיו: הרבה שום קצוץ, לימון, עלים ירוקים (בזיליקום, נענע וכו), פרוסות עגבניה, פלפל שחור גרוס. מכניסים לשקיות ניילון מיוחדות למיקרוגל. 4 דקות מקסימום בתוך המיקרוגל. או לתנור בחום של 180 מעלות עד שהדג משחים.