דלעת עם צימוקים ודבש - מתכון בריא
יתרונות בריאותיים:
הדלעת היא ירק נפלא. דלת קלוריות, משביעה, שירה בסיבים ובבטא קרוטן, יש לדלעת יכולות ריפוי מדהימות . היא מאוד מומלצת במצבי בריאות כגון עודף משקל, סכרת, גסטריטיס, אזופגיטיס, כיב קיבה, קרוהן, קוליטיס, נפיחות וגזים, עצירות ועוד.
רכיבים:
חצי קילו דלעת קלופה וחתוכה לריבועים בינוניים
חצי כוס צימוקים קצוצים
כפית קינמון
קורט מוסקט
חצי כוס מים
דבש לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את הדלעת במים עד שתתרכך. מוסיפים את הצימוקים, הדבש והתבלינים ומבשלים ביחד כ- 5 דקות.
טעים מאוד גם כתוספת לאורז מלא.
מתכון מספר הבישול הטבעי מאת הילית חמו מאיר בהוצאת שרה חמו, הבית הטבעי,
מחברת הספר "שביל הזהב לריפוי טבעי" | לרכישת הספרים לחצו כאן