אבקת בצל - ערך תזונתי מפורט
יתרונות בריאותיים של אבקת בצל
אבקת בצל היא מוצר תעשייתי. הבצל עבר תהליך עיבוד של ייבוש, הוספת חומרים משמרים טעם וריח על מנת לקבל מוצר מדף מיובש. בתהליך העיבוד הבצל מאבד מתכונותיו הטבעיות המרפאות עקב איבוד של תכולת הויטמינים והמינרלים שלו. על מנת לקבל את איכויותיו הטבעיות של הבצל מומלץ להשתמש בבצל טרי או מבושל שמומלצים במצבים של שיעול וליחה, אסטמה, אורטיקריה, קדחת השחת, סינוסיטיס ועוד.
אבקת בצל - ערכים תזונתיים לפי כף אבקת בצל - 7 גרם
התפלגות הערך הקלורי | אנרגיה | ||||
89% | סה"כ קלוריות | 23.4 | |||
3% | קלוריות מפחמימות | 20.9 | |||
8% | קלוריות משומן | 0.6 | |||
קלוריות מחלבונים | 1.9 | ||||
| |||||
פחמימות | חלבון וחומצות אמינו | ||||
5.4 גרם | 0.7 גרם | ||||
0.4 גרם | 8.1 מ"ג | ||||
עמילן | ~ | 13.4 מ"ג | |||
2.4 גרם | 19.8 מ"ג | ||||
סוכרוז - Sucrose | ~ | 22.1 מ"ג | |||
גלוקוז - Glucose | ~ | 31.5 מ"ג | |||
פרוקטוז - Fructose | ~ | 5.8 מ"ג | |||
לקטוז - Lactose | ~ | Cystine | 12.2 מ"ג | ||
מלטוז - Maltose | ~ | 16.8 מ"ג | |||
גאלאקטוז - Galactose | ~ | 15.7 מ"ג | |||
16.1 מ"ג | |||||
שומן וחומצות שומן | 90.3 מ"ג | ||||
0.1 גרם | 9.2 מ"ג | ||||
0.0 גרם | 14.8 מ"ג | ||||
חד בלתי רווי | 0.0 גרם | 34.4 מ"ג | |||
רב בלתי רווי | 0.0 גרם | Glutamic acid | 127 מ"ג | ||
| 22.5 מ"ג | ||||
סטרול | 27.3 מ"ג | ||||
כולסטרול | 0.0 מ"ג | 16.6 מ"ג | |||
פיטוסטרול | 5.9 מ"ג | Hydroxyproline | ~ | ||
Campesterol | ~ | ||||
Stigmasterol | ~ | ||||
Beta-sitosterol | ~ | ||||
ויטמינים | |||||
0.0 יחב"ל | |||||
רטינול - Retinol | 0.0 מק"ג | ||||
Retinol Activity Equivalent | 0.0 מק"ג | מינרלים | |||
אלפא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 24.5 מ"ג | |||
בטא-קרוטן | 0.0 מק"ג | 0.2 מ"ג | |||
לייקופן | 0.0 מק"ג | 8.2 מ"ג | |||
Lutein+Zeaxanthin | 0.0 מק"ג | 22.9 מ"ג | |||
1.0 מ"ג | 63.7 מ"ג | ||||
~ | 3.6 מ"ג | ||||
0.0 מ"ג | 0.2 מ"ג | ||||
0.0 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
0.0 מ"ג | 0.0 מ"ג | ||||
0.0 מ"ג | 0.1 מק"ג | ||||
0.1 מ"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
0.0 מק"ג | |||||
~ | שונות | ||||
0.3 מק"ג | 0.0 גרם | ||||
0.3 גרם | |||||
~ מציין נתון חסר או לא קיים | 0.2 גרם | ||||
0.0 מ"ג |