אבקת בצל - ערך תזונתי מפורט

 

יתרונות בריאותיים של אבקת בצל
אבקת בצל היא מוצר תעשייתי. הבצל עבר תהליך עיבוד של ייבוש, הוספת חומרים משמרים טעם וריח על מנת לקבל מוצר מדף מיובש. בתהליך העיבוד הבצל מאבד מתכונותיו הטבעיות המרפאות עקב איבוד של תכולת הויטמינים והמינרלים שלו. על מנת לקבל את איכויותיו הטבעיות של הבצל מומלץ להשתמש בבצל טרי או מבושל שמומלצים במצבים של שיעול וליחה, אסטמה, אורטיקריה, קדחת השחת, סינוסיטיס ועוד.


אבקת בצל - ערכים תזונתיים לפי כף אבקת בצל - 7 גרם

 

התפלגות הערך הקלורי אנרגיה
89%
סה"כ קלוריות
23.4
3%
קלוריות מפחמימות
20.9
8%
קלוריות משומן
0.6
  
קלוריות מחלבונים
1.9

 

 

  
פחמימותחלבון וחומצות אמינו
5.4 גרם0.7 גרם
0.4 גרם8.1 מ"ג
עמילן
~13.4 מ"ג
2.4 גרם 19.8 מ"ג
סוכרוז - Sucrose
~22.1 מ"ג
גלוקוז - Glucose
~31.5 מ"ג
פרוקטוז - Fructose
~5.8 מ"ג
לקטוז - Lactose
~
Cystine
12.2 מ"ג
מלטוז - Maltose
~16.8 מ"ג
גאלאקטוז - Galactose
~15.7 מ"ג
  16.1 מ"ג
שומן וחומצות שומן90.3 מ"ג
0.1 גרם9.2 מ"ג
0.0 גרם14.8 מ"ג
חד בלתי רווי
0.0 גרם34.4 מ"ג
רב בלתי רווי
0.0 גרם
Glutamic acid
127 מ"ג

 

 

22.5 מ"ג
סטרול 27.3 מ"ג
כולסטרול
0.0 מ"ג16.6 מ"ג
פיטוסטרול
5.9 מ"ג
Hydroxyproline
~
Campesterol
~  
Stigmasterol
~  
Beta-sitosterol
~  
ויטמינים  
0.0 יחב"ל  
רטינול - Retinol
0.0 מק"ג  
Retinol Activity Equivalent
0.0 מק"גמינרלים
אלפא-קרוטן
0.0 מק"ג24.5 מ"ג
בטא-קרוטן
0.0 מק"ג0.2 מ"ג
לייקופן
0.0 מק"ג8.2 מ"ג
Lutein+Zeaxanthin
0.0 מק"ג22.9 מ"ג
1.0 מ"ג63.7 מ"ג
~3.6 מ"ג
0.0 מ"ג0.2 מ"ג
0.0 מ"ג0.0 מ"ג
0.0 מ"ג0.0 מ"ג
0.0 מ"ג0.1 מק"ג
0.1 מ"ג  
0.0 מק"ג  
0.0 מק"ג  
~שונות
0.3 מק"ג0.0 גרם
  0.3 גרם
~ מציין נתון חסר או לא קיים0.2 גרם
 0.0 מ"ג