בשר עוף, לבבות  - ערך תזונתי מפורט

 

יתרונות בריאותיים של בשר עוף, לבבות
לבבות עוף צלויות מכילות כמות גבוהה של שומן וחלבון וכן של כולסטרול. לעומת זאת לבבות מהווים מקור טוב לויטמין B12. בשקלול כללי הנזק הבריאותי עשויי להיות גבוה מהתרומה ולכן ההמלצה היא להימנע כמה שאפשר מצריכה גבוהה של סוג בשר זה.


בשר עוף, לבבות - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם

 

התפלגות הערך הקלורי אנרגיה
0%
סה"כ קלוריות
185
39%
קלוריות מפחמימות
0.0
61%
קלוריות משומן
71.4
  
קלוריות מחלבונים
113

 

 

  
פחמימותחלבון וחומצות אמינו
0.0 גרם26.4 גרם
0.0 גרם338 מ"ג
עמילן
0.0 גרם1196 מ"ג
0.0 גרם1415 מ"ג
סוכרוז - Sucrose
0.0 מ"ג2303 מ"ג
גלוקוז - Glucose
0.0 מ"ג2214 מ"ג
פרוקטוז - Fructose
0.0 מ"ג638 מ"ג
לקטוז - Lactose
0.0 מ"ג
Cystine
359 מ"ג
מלטוז - Maltose
0.0 מ"ג1183 מ"ג
גאלאקטוז - Galactose
0.0 מ"ג946 מ"ג
  1496 מ"ג
שומן וחומצות שומן1694 מ"ג
7.9 גרם693 מ"ג
2.3 גרם1665 מ"ג
חד בלתי רווי
2.0 גרם2569 מ"ג
רב בלתי רווי
2.3 גרם
Glutamic acid
3921 מ"ג

 

 

1466 מ"ג
סטרול 1348 מ"ג
כולסטרול
242 מ"ג1065 מ"ג
פיטוסטרול
~
Hydroxyproline
~
Campesterol
~  
Stigmasterol
~  
Beta-sitosterol
~  
ויטמינים  
28.0 יחב"ל  
רטינול - Retinol
8.0 מק"ג  
Retinol Activity Equivalent
8.0 מק"גמינרלים
אלפא-קרוטן
~19.0 מ"ג
בטא-קרוטן
~9.0 מ"ג
לייקופן
~20.0 מ"ג
Lutein+Zeaxanthin
~199 מ"ג
1.8 מ"ג132 מ"ג
~48.0 מ"ג
~7.3 מ"ג
0.1 מ"ג0.5 מ"ג
0.7 מ"ג0.1 מ"ג
2.8 מ"ג8.0 מק"ג
0.3 מ"ג  
0.0 מק"ג  
7.3 מק"ג  
2.7 מ"גשונות
~0.0 גרם
  64.9 גרם
~ מציין נתון חסר או לא קיים0.7 גרם
 0.0 מ"ג