ארוגולה טריה - ערך תזונתי מפורט

 

יתרונות בריאותיים של ארוגולה טריה
הארגולה היא עלה ירוק עשיר בויטמין A, בעיקר מסוג בטא קרוטן. בנוסף, הארגולה עשירה במיוחד במינרלים כגון סידן, מגנזיום ואשלגן. היא דלה בקלוריות ומומלצת במצבי בריאות כגון: תסמונת המעי הרגיז, תסמונת העייפות הכרונית, תסמונת טרום ויסתית, התקרחות - נשירת שיער, סבוראה, סוכרת סוג 2 ועוד.


ארוגולה טריה - ערכים תזונתיים לפי 100 גרם

 

התפלגות הערך הקלורי אנרגיה
53%
סה"כ קלוריות
25.0
22%
קלוריות מפחמימות
13.2
25%
קלוריות משומן
5.5
  
קלוריות מחלבונים
6.3

 

 

  
פחמימותחלבון וחומצות אמינו
3.6 גרם2.6 גרם
1.6 גרם~
עמילן
0.0 גרם~
2.1 גרם~
סוכרוז - Sucrose
~~
גלוקוז - Glucose
~~
פרוקטוז - Fructose
~~
לקטוז - Lactose
~
Cystine
~
מלטוז - Maltose
~~
גאלאקטוז - Galactose
~~
  ~
שומן וחומצות שומן~
0.7 גרם~
0.1 גרם~
חד בלתי רווי
0.0 גרם~
רב בלתי רווי
0.3 גרם
Glutamic acid
~

 

 

~
סטרול ~
כולסטרול
0.0 מ"ג~
פיטוסטרול
~
Hydroxyproline
~
Campesterol
~  
Stigmasterol
~  
Beta-sitosterol
~  
ויטמינים  
2373 יחב"ל  
רטינול - Retinol
0.0 מק"ג  
Retinol Activity Equivalent
119 מק"גמינרלים
אלפא-קרוטן
0.0 מק"ג160 מ"ג
בטא-קרוטן
1424 מק"ג1.5 מ"ג
לייקופן
0.0 מק"ג47.0 מ"ג
Lutein+Zeaxanthin
3555 מק"ג52.0 מ"ג
15.0 מ"ג369 מ"ג
~27.0 מ"ג
0.4 מ"ג0.5 מ"ג
0.0 מ"ג0.1 מ"ג
0.1 מ"ג0.3 מ"ג
0.3 מ"ג0.3 מק"ג
0.1 מ"ג  
0.0 מק"ג  
0.0 מק"ג  
0.4 מ"גשונות
109 מק"ג0.0 גרם
  91.7 גרם
~ מציין נתון חסר או לא קיים1.4 גרם
 0.0 מ"ג