סוגי בצל יבש

 

בצל או בצל הגינה שייך למשפחת השום והוא מוכר ביכולת האנטיביוטית והאנטי דלקתית שלו. ישנם כמה סוגים של בצלים והם נבדלים מעט בטעמם ובהרכב התזונתי שלהם. הבצל נחשב לאחד המזונות הבריאים ביותר ומומלץ לשלבו בתפריט היומי כמה שאפשר. 


סוגי בצל יבש



בצל צהוב

הנפוץ בבצלים. טוב לשימוש רב גוני בבישול, אפיה, הכנת רטבים, מרקים, תבשילים ועוד.

בצל סגול

הטוב ביותר לאכילה טרי. מכיל נוגדי חימצון חזקים במיוחד. טוב להכנת ממרחים,  כריכים, סלטים ועוד.

בצל לבן

מכיל הכי הרבה קוורציטין-נוגד חימצון נוגד אלרגיות. טוב להכנת סלסה, אידוי והקפצה מהירים. 

בצל שאלוט

הבצל העדין ביותר בטעמו, פחות חריף משאר הבצלים. טוב להכנת חומץ, פאי ופשטידות וגם טרי. 


התוכן בדף זה משמש לצרכי מידע בלבד והוא אינו משמש כעיצה רפואית או תחליף להתייעצות/טיפול עם מומחה/רופא. נשים בהריון, מניקות, אנשים הסובלים ממחלות כרוניות ו/או הנוטלים תרופות יש להיוועץ ברופא או בעל מקצוע בטרם צריכה/שימוש.



טיפול נטורופתיטיפול טבעי